Hyppää sisältöön

Temaattiset opinnot

Temaattiset opinnot

  • Psykologian ja kuvataiteen kurssi, jossa opiskelija valitsee itsel­leen soveltuvan tekniikan (esim. maalaus, valokuvaus, videotai­de), jolla hän käsittelee minäkuvaa, havaintopsykologiaa, värejä itseilmaisun menetelmänä sekä tunteiden tunnistamista ja kuvaa­mista. Kurssiin sisältyy tutustuminen teeman mukaiseen kulttuu­rikohteeseen. Tarjotaan 1.-3. vuosikurssin opiskelijoille, joilla on PS1 ja KU1 kurssit suoritettuna.

  • *Seloste päivitettävänä.*

    Lukiolaisen lukuluuri on itsenäinen suoritus, jolla voit hankkia 1-2 opintopistettä lukemalla kauno- tai tietokirjallisuutta.

  • Haluatko vaikuttaa millainen tulevaisuus meillä on?

    Opintojaksolla opiskelija tutustuu vastuulliseen liiketoimintaan yksilön ja yhteiskunnan näkökulmasta. Opiskelija saa perustiedot mm. kiertotalouden sekä kestävän kehityksen periaatteista. Opiskelija oppii näkemään vaihtoehtoisten tulevaisuuksien merkityksiä ja tiedostamaan omia vaikutusmahdollisuuksiaan sekä käyttämään erilaisia menetelmiä tulevaisuuksien hahmottamisessa. Tehdään yhteistyötä Lauttasaaren -, Janakkalan -, ja Hämeenlinna lyseon lukioiden kanssa. Lähdetään yritysralliin ja leirikouluun Helsinkiin.