Hakijalle

Riihimäen lukio tarjoaa monipuolista ja laadukasta lukio-opetusta. Voit suuntautua omien kiinnostuksesi mukaisesti ja laatia itsellesi opintosuunnitelman, joka antaa laajan yleissivistyksen ja eväitä hyvään aikuisuuteen sekä varmistaa pärjäämisen ylioppilaskirjoituksissa.
Riihimäen lukion mainosjuliste
Maailma odottaa, Rilu näyttää suunnan

Tervetuloa galaksin cooleimpaan lukioon – Rilu näyttää suunnan!

Virkeän opiskelijaelämän, viihtyisän ympäristön ja uusien kavereiden lisäksi Rilussa on laadukasta opetusta.

ylioppilaslakkeja eri aineryhmiin

Yllättävän erikoinen tavalliseksi lukioksi – monipuoliset kurssit

Lukiossamme on valtava määrä kiinnostavia opintoja, jotka valmistavat sinua jatko-opintoihin ja elämään.

rilun bussipysäkki

Hankkeet ja työelämätaidot antavat mahdollisuuden kurkistaa tulevaisuuteen!

Lukiomme tekee yhteistyötä eri yritysten kanssa, jotta pääsemme tutustumaan niiden toimintaan ja työelämään.

Lukion painotuksia ovat robotiikka ja lukioteatteri

Painotukset robotiikka ja teatteri elävöittävät lukioelämää

Riihimäen lukiossa on opetettu robotiikkaa jo useita vuosia. Uutuutena syntyi Lukioteatteri Riihimäen Nuorisoteatterin kanssa.