Hyppää sisältöön

Yllättävän erikoinen tavalliseksi lukioksi

Lukiossamme on tarjolla valtava määrä kiinnostavia opintoja, jotka valmistavat sinua jatko-opintoihin ja elämään. Taito- ja taideaineissa voit lukiodiplomien lisäksi opiskella muun muassa mainosalaa tai musiikkiteknologiaa, harjoitella urheiluopistossa tai seikkailla luonnossa.

Kieliopintoja voit syventää tutustumalla vaihto-opiskelijoihin tai hakeutumalla itse kansainvälisiin projekteihin.  Opiskelijaryhmien kanssa on tehty lukuisia ulkomaanmatkoja eri puolille Eurooppaa ja vastavuoroisesti ulkomaalaiset opiskelijaryhmät ovat vierailleet lukiossamme.

Lukiomme jännittävistä opintokokonaisuuksista mm. fysiikkaa avartuu aivan uusiin ulottuvuuksiin kun sitä syventää tähtitieteeseen tai soveltaa robotiikaan. Psykologiassa minäkuvan ja identiteetin tarkastelua voit syventää kuvataiteen Mielenmaisema -opintojaksolla. Useiden oppiaineiden yhteistyötä parhaimmillaan tehdään myös Lukioteatteri-projektissa, jossa teatteriesityksen tekemiseen yhdistyvät teatteri-ilmaisun, äidinkielen, musiikin ja kuvataiteen opinnot.

Opiskelun ohessa tehdään vierailukäyntejä eri yrityksiin,  taidenäyttelyihin, konsertteihin, museoihin tai lähdetään lähialueille ottamaan selvää vaikkapa kaupunkisuunnittelusta tai luonnon tilasta.