Ilmoittautuminen syksyn yo-tutkintoon

Riihimäen lukion varsinaiset opiskelijat ja kaksoistutkintolaiset ilmoittautuvat syksyn 2022 ylioppilastutkintoon Wilman kautta lukion antamien ohjeiden mukaisesti.

Jos olet jo ylioppilas ja haluat uusia kokeita tai täydentää tutkintoasi uusilla kokeilla, ilmoittaudu omaan vanhaan lukioosi. Jos kyseistä lukiota ei ole enää olemassa, ilmoittaudu saman kunnan toiseen lukioon tai asuinpaikkaasi lähimpänä olevaan lukioon.

Tutkintoon ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuessasi tutkintoon olet velvollinen maksamaan tutkintomaksun (34€/koe). Ylioppilastutkintomaksut lähetetään kaupungin laskutuksen kautta ja laskun eräpäiväksi tulee 30.6.2022.

Voit ilmoittautua kokeisiin täyttämällä  alla olevan sähköisen lomakkeen tai täyttää paperisen lomakkeen.

Ilmoittautumistietojen tulee olla lukiolla perjantaihin  3.6.2022 klo 14.00 mennessä!

Ilmoittautumisaika on päättynyt

Lisätietoja tarvittaessa antaa: