Ilmoittautuminen kevään yo-tutkintoon

Riihimäen lukion varsinaiset opiskelijat ja lukiossa opiskelevat kaksoistutkintolaiset ilmoittautuvat kevään 2023 ylioppilastutkintoon Wilman kautta, lukion antamien ohjeiden mukaisesti.

Jos olet jo ylioppilas ja haluat uusia kokeita tai täydentää tutkintoasi uusilla kokeilla, ilmoittaudu omaan vanhaan lukioosi. Jos kyseistä lukiota ei ole enää olemassa, ilmoittaudu saman kunnan toiseen lukioon tai asuinpaikkaasi lähimpänä olevaan lukioon.

Tutkintoon ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuessasi tutkintoon olet velvollinen maksamaan tutkintomaksun (34€/koe). Ylioppilastutkintomaksut lähetetään kaupungin laskutuksen kautta ja laskun eräpäiväksi tulee 31.1.2023.

Voit ilmoittautua kokeisiin täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Ilmoittautumislomake sulkeutuu torstaina 1.12.2022 klo 14.00, jonka jälkeen ei ilmoittautuminen ole enää mahdollista.

Lisätietoja tarvittaessa antaa: