Ohjeita ja aikatauluja lukiotaipaleen alkuun

• Jos olet antanut sähköpostiosoitteesi hakemuksella, saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit ottaa opiskelupaikan vastaan. Vaihtoehtoisesti voit ottaa opiskelupaikan vastaan kirjautumalla Oma Opintopolku -palveluun Opintopolku.fi-palvelussa. Kirjautuminen Oma Opintopolkuun vaatii vahvan tunnistautumisen (esim. verkkopankkitunnukset).

Muista ottaa opiskelupaikka vastaan sähköisesti viimeistään  30.6.2022. Toivomme kuitenkin, että otat paikkasi vastaan mahdollisimman pian yheishaun tulosten julkistamisen jälkeen.

Oma opintopolku
  • Lukiolta lähetetään opiskelupaikan saaneille hyväksymiskirje, jonka mukana tulee ohjeita ja erilaisia lomakkeita täytettäväksesi mm.

• opiskelijatietolomake
    • tiedonsiirtolomake
    • ruokavaliolomake
    • tietokoneen luovutuslomake
    • Avainkoodi Wilmatunnuksen luomista varten
    • Ensimmäisen jakson lukujärjestys
  • Hyväksymiskirjeen mukana saat ruokavaliolomakkeen. Lomake on kaksipuoleinen ja täytä tarvittaessa ainoastaan se puoli, joka koskee sinua. Toisella puolella valitaan kasvisruokavalio ja toisella puolella kysytään erityisruokavaliot.

Ennen kuin täytät Todistuksen erityisruokavalion tarpeesta lue huolellisesti siihen liittyvä: Erityisruokavalio-ohje

Lomake palautetaan lukion Koulukadun puoleiseen postilaatikkoon 30.6.2022 mennessä.
    Palmia haluaa tällä varmistaa, että sinulla on ruokavaliosi mukaista lounasta tarjolla jo opintojesi alusta lähiten.

• Uuden opetussuunitelman mukaan opiskelevat opiskelijat saavat oppimateriaalit ja tietokoneet käytöönsä lukiolta.

Koneiden luovutus ja ensimmäinen kirjautuminen tehdään opintoryhmittäin (olet saanut hyväksymiskirjeen mukana tiedon opintoryhmästäsi)  maanantaina 8.8.2022 seuraavan aikataulun mukaan:

22A  klo 9.00

22B  klo 10.00

22C  klo 11.00

22D klo 13.00

22E klo 14.00

22F klo 15.00

Tullessasi hakemaan kannettavaa tietokonetta, ota mukaasi tukeva reppu tai kassi, jossa voit turvallisesti kuljettaa tietokonetta.

• Lukio aloitetaan avajaisilla ja ryhmänohjauksella keskiviikkona 10.8.2022 seuraavan aikataulun mukaisesti:

1. vuosikurssi klo 9.00 – 12.00
    2. vuosikurssi klo 11.00 – 13.00